Dermoabrazija

Dermoabrazija

Dijamantska mikrodermoabrazija

PODMLAĐENA KOŽA I SAVRŠENO UJEDNAČEN TEN

Smanjenje bora, postizanje mladalačkog izgleda kombinacijom dubinske masaže vakuumom i dijamantskom dermoabrazijom, značajno se povećava mikrocirkulacija i propusnost kapilara, što omogućava znatno bilju oksigenacijukože i bolji metabolizam kože. Značajno se poboljšava i hidratacija izvanćelijskog prostora, čime se ubrzava i osigurava pravilan rast fibroblasta, odnosno jača obnova kolagenih i elastičnih vlakana, poboljšava tonus kože I jača muskulatura.

Uklanjanje hiperpigmentacija-fleka

Ovom metodom mogu se otkloniti fleke od sunca, staračke fleke, hiperpigmentacija kaoposledica akni i druge diskoloracije uzrokovane drugim zdravstvenim poremećajem.

Dijamantska mikrodermoabrazija

Ublažavanje ožiljaka, smanjivanje pora, pročišćavanje tena

Dijamantskom dermoabrazijom mogu se umanjiti duboki ožiljci i dubina samih pora, i omogućiti stvaranje novih ćelija i regeneracija oštećenog tkiva.Odstranjivanjem orožnalog površinskog sloja, koža se pročišćava jer se poredubinski čiste od nakupljenog sebuma i nečistoća, a zbog bolje prokrvljenostiuspostavlja se optimalni dotok hrane i kiseonika, kao i odvod limfe, pa seumanjuje mogućnost stvaranja novih akni.

Ovom metodom mogu se tretirati fine bore na licu, ožiljci od akni, slabo prokrvljena koža, proširene pore. Dermoabrazija stimuliše površinsku inflamaciju kože i time indukuje veću sintezu kolagena,elastina I hijaluronske kiseline.

KOME SE NE PREPORUČUJE TRETMAN DIJAMANTSKOM MIKRODERMOABRAZIJOM?

Koža koja ima rane, upalne procese. Kuperozna koža, kanceri kože, herpres i sve akutne bolesti kože.

KAKO SE PONAŠATI PRE I POSLE DIJAMANTSKE MIKRODERMOABRAZIJE?

Izbegavajte sunce do 48h posle tretmana, svakako koristite SPF 50. Izbegavajte umivanje toplom vodom posle tretmana, ne koristite saunu, izbegavajte intenzivne treninge. Ne koristite proizvode koje imaju kiseline u sastavu, retinol ne koristititi 3 dana pre tretmana, kao ni 7 dana od tretmana. Šminkanje je zabranjeno 24h posle tretmana.