Kiseonički detoks tretman

Kiseonični detoks tretman

Kiseonični detoks tretman je inovativni tretman kiseonikom koji štiti kožu od starenja i stresa životne sredine, otkrivajući blistaviju, glatku i čvršću kožu. Na taj način ovaj tretman proaktivno utiče na odlaganje starenja kože. Neposredan rezultat, ugodnost tretmana i njegova neinvazivnost, učinili su ga brzo jednim od najpopularnijih tretmana među holivudskim zvezdama.

Kome je namenjen tretman?

Ovaj tretman namenjen je svim ženama i muškarcima, a naročito pušačima i ljudima koji žive u velikim gradovima. Kiseonik je jedan od najbitnijih elemenata za ljudski život. Kiseonik koji udišemo iz vazduha oko nas održava naše telo i pomaže koži da bude čista. Ali život u velikim gradovima, pušenje ili boravak u zadimljenim prostorijama i starenje čine da nivo kiseonika u koži opada, što doprinosi nastanku bora i finih linija.

Kiseonični tretman sprečava prerano fotostarenje, održava tonus i hidrataciju lica, ujednačava boju kože, takođe ublažava fine bore i mimičke linije. Ciljna grupa su klijenti s prvim znacima starosti ili kao prevencija fotostarenju, kao i klijenti s diskoloričnom ili kožom bez sjaja.

Ko i zašto koristi tretman kiseonikom?

Tretmani kože kiseonikom su u poslednje dve godine najpoplularniji tretmani lica na zapadu, između ostalog i zbog toga što se koža tretira prirodnim putem, a efekti su isti kao kod mezoterapija iglama. Gradska koža gladna kiseonika, izmučena vazduhom u zatvorenom prostoru i smogom, nakon ovog tretmana dobija svežinu kakva se ne postiže tako lako drugim metodama.

Ovaj specijalizovani kozmetički tretman je napravljen kako bi se povećala količina kiseonika u vašoj koži, smanjile bore i vratio mladalački izgled. Mnoge poznate ličnosti govorile su o neverovatnim prednostima tretmana kiseonikom.

Šta čini tretman kiseonikom toliko korisnim?

 • Poboljšava proizvodnju kolagena – Infuzija kiseonika i vitamina u kožu podstiče proizvodnju kolagena, što vraća volumen i čvrstinu na koži koja je izgubila elastičnost
 • Pomaže detoksikaciju kože – svakodnevni toksini kao što su zagađenje vazduha i duvanski dim utiču na kožu. Tretman kiseonikom pomaže da se obrnu efekti zagađivača životne sredine i podmlađuje kožu željnu kiseonika
 • Ubrzava nastanak novih ćelija što ubrzava zarastanje ožiljaka, smanjuje akne i fleke
 • Nema nuspojava kao što su peckanje ili crvenilo. Proces unošenja kiseonika i seruma je prilično blag, čime je pogodan za osobe sa osetljivom kožom i za one koji ne vole hemijske tretmane, pa čak i za trudnice. Posle tretmana možete odmah nastaviti sa normalnim aktivnostima ili se našminkati

Kako izgleda tretman kiseonikom?

Pre tretmana, koža se čisti od šminke i bilo koje površinske nečistoće. Zatim se radi ultrazvučni piling. Sledi suva kupka sterilnim kiseonikom koji dubinski dezinfikuje kožu. U zavisnosti od tipa i stanja kože nanosi se poseban serum na lice, vrat i dekolte. Tretman traje od 30 minuta do sat vremena, potpuno je bezbolan i prijatan.

Pre tretmana, koža se čisti od šminke i bilo koje površinske nečistoće. Zatim se radi ultrazvučni piling. Sledi suva kupka sterilnim kiseonikom koji dubinski dezinfikuje kožu. U zavisnosti od tipa i stanja kože nanosi se poseban serum na lice, vrat i dekolte. Tretman traje od 30 minuta do sat vremena, potpuno je bezbolan i prijatan. Posle tretmana kiseonikom koža je osvežena i podmlađena. Nema crvenila, otoka i modrica, a rezultat se vidi neposredno nakon tretmana. On čini da izgledate kao da ste se upravo vratili sa dugog odmora. Zbog toga, taj tretman je savršen pred specijalne prilike kada želite da izgledate najbolje.

Koji su benefiti tretmana kiseonikom?

 • Sjaj i hidrirana koža
 • Poboljšanje tonusa kože, teksture, elastičnosti (piling efekt)
 • Dubinsko temeljno čišćenje pora
 • Smanjivanje sitnih ožiljaka i površinskih pigmentacija
 • Smanjenje produkcije sebuma
 • Podstiče regeneraciju ćelija
 • Osećaj svežine i prokrvljenosti
 • Lice bez akni
 • Dobrodošla mladosti - smanjene bore i linijice, izbeljene fleke
 • Koža bez crvenila
 • Dobro tonirana koža
 • Koža zaštićena štetnog dejstva sunca, ali i od budućih štetnih dejstava
 • Momentalni sjaj - spremni ste za veliki događaj!

Koje regije se mogu tretirati i koji je cilj tretmana?

Kiseonikom se tretira lice, vrat i dekolte. Ciljevi su da se postigne sjaj i da se koža nahrani ozonom i kvalitetnim aktivnim supstancama.

Koliko često treba raditi tretman?

Za maksimalne rezultate, preporučuje se serija od 6 tretmana. Tretmani se obavljaju jednom nedeljno. Efekat je vidljiv već nakon prvog tretmana, u vidu osveženja površinskog sloja kože, dok nakon svakog sledećeg tretmana, dolazi do regeneracije njenih dubljih slojeva.