Lash Lift

Lash Lift

COMBINAL LASH & BROW LIFT EXPERT DR. TEMT

Vrhunski brend za podizanje, bojenje i jačanje trepavica i obrva

Lash Lift je namenjen damama koje:

  • nisu zadovoljne prirodnim trepavicama
  • ne žele da nose ekstenzije
  • su skinule ekstenzije i žele da oporave trepavice
  • imaju spuštene trepavice
  • imaju dugačke trepavice koje su slabo obojene
Lash Lift

Šta je Lash Lift?

Ova metoda predstavlja hemijsko uvijanje i podizanje prirodnih trepavica i njihovo bojenje. Uz Lash Lift ide i Keratin koji neguje i dubinski hrani vaše trepavice. Ono što je inovativno kod Lash Lifta jeste to što se trepavice tretiraju keratinom, koji popunjava i hrani dlaku, čineći je glatkom i punijom (baš kao kod keratina na kosi). Keratin je gradivni element kože, kose i noktiju i samim tim je prirodna supstanca. Dakle, nema nikakve nadogradnje niti lepljenje veštačkih svilenih trepavica!

Faze tretmana

Svaki Lash Lift tretman se sastoji od nekoliko faza, a to su uvijanje trepavica, fiksiranje uz pomoć preparata fiksatora, klasično bojenje trepavica kako ne biste morali da koristite maskaru ako ne želite, i potom na kraju ide sloj keratina za negu i jačanje trepavica. Na kraju može ići i proces laminacije trepavica, koji boji trepavice u crno (ukoliko ih prethodno niste ofarbali).

Faza 1 - čišćenje i odmašćivanje - ova faza podrazumeva pripremu dlake za tretman I od ključne je važnosti za uspešnost tretmana, izvodi se specijalnim odmašćivačem

Faza 2 - izbor silikonskog viklera i lepljenje trepavica

Faza 3 - priprema trepavica za uvijanje specijalno osmišljenim losionom

Faza 4 - fiksiranje

Faza 5 - Bojenje

Faza 6 - Keratinsko jačanje

Koliko traje tretman i efekat Lash & Brow Liftinga?

Tretman Lash Lift traje oko 60 minuta, a efekti obično traju od 6-8 nedelja, odnosno u zavisnosti od brzine rasta vaših trepavica. Za razliku od ekstenizija, kod Lash Lift & Keratin ne morate dolaziti svaki mesec na korekcije, pa je odlično rešenje za dame koje nemaju vremena da stalno koriguju trepavice.

Ograničenja posle tretmana

Kako bi efekat ovog tretmana trajo što duže, ipak postoje neka pravila kojih se morate pridržavati.

U prvih 24h posle Lash & Brow Liftinga ne smete koristiti maskaru, šminku, solarijum, saunu, a morate izbegavati svako kvašenje trepavica. Nakon toga, možete regulano pristupiti umivanju, šminkanju i svim aktivnostima.

BROW LIFT ili BROW LAMINATION je najnoviji trend u svetu kozmetike, a podrazumeva transformaciju prirodnh obrva u guste, začešljane, paperjaste obrve, kao iz editorijala i modnih časopisa. Tehnika nastala u Rusiji se jako brzo proširila na čitav svet, jer postiže finiš sličan microblading-u, ali je brže i jednostavnije.

Brow lamination se radi u nekoliko faza ( uz bojenje dlačica po želji ), a postiže da obrve izgledaju pune, guste jer su i same dlačice zadebljane i punije. Neće više biti “neposlušnih“ dlačica, svaka će biti na svom mestu, onako kako ih vi začešljate.