Chronos Therapy

Chronos Therapy

CHRONOS THERAPY - ANTIAGE TRETMAN

AKTIVNI SASTOJCI: HMW NATRIJUM HIJALURONAT, LMW NATRIJUM HIJALURONAT, LANABLUE, LIPOIC ACID, BIOPEPTIDE CL, BIOPEPTIDE EL, SOYA ISOFLAVONES, DERMAL RESPIRATORY SYSTEM, VITAMIN A, VITAMIN E, MARINE COLLAGEN, ELASTINE, BADEMOVO ULJE, UREA, KERATOPLAST, SHEA BUTTER, ULJE AVOKADA.

DEJSTVO: Chronos terapija je tretman koji sprečava i suzbija znake starenja kože. Naša koža je najvažnija oblast odbrane organizma. Chronos terapija deluje kao zaštitni štit kože, protiv tri veoma snažna neprijatelja: nedostatka vode, biološkog starenja i oksidativnog propadanja (ili oštećenja) prouzrokovanih životnom sredinom. Ovaj štit se aktivira kad god se remeti osetljiva biološka ravnoteža kože.

CUTTING-EDGE 4D TEHNOLOGIJA je četvoro-dimenzionalni sistem u borbi protiv starenja u kom se koristi 4 sistema:

PEELING SYSTEM je ciljano i sistemsko delovanje koji kombinuje eksfolijativno dejstvo u cilju uklanjanja mrtvih ćelija, kako bi se očuvala optimalna vlažnost u umornim kožama. Ova kombinacija potpomognuta sinergijom salicilnom i glikolnom kiselinom sa UREOM i KERATOPLASTOM.

Image

HYDRA SYSTEM povećava rezerve vode u koži i štiti od transepidermalnog gubitka vode. Naravno glavni sastojak je najpoznatija aktivna materija u kozmetici, hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina je strukturni element u vezivnim tkivima koja ima sposobnost da zadržava do 1000 puta više vode u odnosu na svoju težinu, koji postepeno otpušta vodu i time povećava vlažnost u koži. U koži se nalazi polovina od ukupne količine hijaluronske kiseline u ljudskom telu. Međutim, količina se smanjuje kako starimo. Zajedno sa drugim mukopolisaharidima, hijaluronska kiselina je uključena u održavanju konzistencije vezivnih tkiva, kao i zaštiti kože od spoljašnjih patogenih i nepatogenih agenasa. Osim za očuvanje optimalne vlažnosti u koži, učestvuje i u procesima prenošenja nutritijenata kroz kapilarne mreže. HYDRA SYSTEM sadrži dve vrste hijaluronske kiseline: HIJALURONSKA KISELINA VISOKE MOLEKULARNE TEŽINE i HIJALURONSKA KISELINA NISKE MOLEKULARNE TEŽINE.

Chronos Therapy antiage tretman

ANTIAGING SYSTEM stimuliše proizvodnju kolagena, elastina kao i funkcionisanje fibroblasta u organizmu. Idealan je za podmlađivanje kože. Nekoliko komponenti koji utiču na različite načine učestvuju u ovom sistemu (peptidi, isoflavonoidi, kolagen, elastin, i dr.). Peptidi (fragmenti proteina) igraju ključnu ulogu u prenošenju poruka među ćelijama. Oni su najefikasniji u antiaging delovanju, po zaključcima izvedenim kliničkim studijama. In vitro istraživanja na CL BIPEPTIDIMA pokazala su da je povećanje proizvodnje kolagena do 382 % i povećanje proizvodnje glukozaminoglikana do 146%.

Chronos Therapy antiage tretman

ANTIOXIDANT SYSTEM doprinosi jačanju i borbi protiv slobodnih radikala, svih štetnih spoljašnjih faktora i solarne radijacije, prevenirajući prevremeno starenje i fotostarenje. Sastojak A lipoična kiselina (ALA) igra ključnu ulogu. Ovaj sastojak je okarakterisan kao najmoćniji antioksidans u svetu. 400 puta je potentniji antioksidans od vitamina A i E. Pored toga ALA utiče na dubinsku hidrataciju, stimuliše funkcije fibroblasta u telu i povećava kolagen i elastin.

PREPORUKA: u tertiranju staračkih fleka, u jačanju barijernih funkcija kože. Pruža dubinsku hidrataciju i ima moćno antioksidantno dejstvo. Stimuliše proizvodnju kolagena i elastina i ubrzava funkcionisanje fibroblasta.

Chronos Therapy antiage tretman
Chronos Therapy antiage tretman